PRODUSE

Qlikview

Viziunea Qlik este o lume cu cunoștințe de date, în care toată lumea poate folosi datele și analiza pentru a îmbunătăți procesul decizional și pentru a-și rezolva cele mai dificile probleme.

Qlik Sense

Tehnologia asociativă unică a Qlik aduce o putere de neegalat în nucleul experienței de analiză în industrie. Dă putere tuturor utilizatorilor tăi să exploreze liber, cu viteza gândului, cu calcule hiper rapide, întotdeauna în context, la scară.

Qlik Nprinting

Dă putere organizațiilor să creeze, să gestioneze și să partajeze rapoarte, rapid, folosind date și analize de la Qlik Sense® și QlikView® pentru valoare maximă.

Qlik Geoanalytics

Qlik GeoAnalytics pentru QlikView vă permite să creați hărți ușor de utilizat bazate pe straturi în QlikView și să analizați datele dvs. geografice.

Qlik WEB Conectors

Qlik Web Conectori ajuta să vă conectați la media sociale sau sursă de date bazate pe web prin API – urile web specifice și pentru a descărca datele pe care le doriți.

Qlik SAP Connector

Ai investit foarte mult în automatizarea proceselor de afaceri. A sosit timpul sa profiti mai bine de abindenta de date din SAP cu Qlik®.