Cum te putem ajuta?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

Consulting WP really helped us achieve our financial goals. The slick presentation along with fantastic readability ensures that our financial standing is stable.

placeholder
Amanda Seyfried
Sales & MarketingSales & Marketing, Alien Ltd.
Qlik soluții de Business Intelligence

Qlik soluții de Business Intelligence

Qlik soluții de Business Intelligence, ce ajută organizațiile din întreaga lume să se deplaseze mai repede, să lucreze mai inteligent și să deschidă calea înainte cu o soluție end-to-end pentru a obține valoare din date. Platforma noastră este singura de pe piață care permite explorarea deschisă, bazată pe curiozitate, oferind tuturor – la orice nivel de calificare – capacitatea de a face descoperiri reale care să conducă la rezultate reale și schimbări transformative. Și aveți libertatea de a utiliza cloud-ul nostru sau orice cloud pe care îl alegeți.

Qlik Connectors

Conectorii Qlik conectează datele dvs. la puternica platformă Qlik Analytics . Indiferent dacă datele dvs. sunt stocate local sau în cloud, le puteți încărca rapid în Qlik Sense sau QlikView . Conectorii Qlik vă permit chiar să transmiteți datele din rețelele sociale în aplicațiile dvs. Qlik .

Qlik Server

Există mai multe servicii în acțiune. Principalul este serviciul QlikView Server care încarcă de fapt documentele în memorie pe server și livrează informațiile către clienți. Serviciul QlikView Web Server găzduiește AccessPoint și redă documentele QlikView către clienții web și mobili. Conectorul Directory Service permite QlikView să se conecteze la diferite depozite de utilizatori, iar serviciul QlikView Management leagă totul împreună.

QlIk Geoanalytics™

Qlik GeoAnalytics pentru QlikView se bazează pe arhitectura utilizată pentru Qlik GeoAnalytics pentru Qlik Sense și este o reproiectare completă în comparație cu Qlik GeoAnalytics existent pentru QlikView . Dacă ați folosit GeoAnalytics pentru Qlik Sense, veți fi familiarizat cu această versiune, deoarece împărtășește toate proprietățile și caracteristicile cu acea versiune

Qlik NPrinting™

Sunteți gata să vă duceți rapoartele dincolo de o pagină simplă și unidimensională? Qlik NPrinting este raportarea întreprinderii care face exact asta. Împuternicește organizațiile să creeze, să gestioneze și să partajeze rapoarte extraordinare, rapid, utilizând date și analize de la Qlik Sense® și QlikView® pentru valoare maximă.

Qlik Sense™

Qlik Sense este o platformă completă de analiză a datelor care stabilește etalonul pentru o nouă generație de analize. Cu motorul său de analiză asociativă unică , AI sofisticat și platforma cloud de înaltă performanță, puteți împuternici toată lumea din organizația dvs. să ia decizii mai bune zilnic, creând o întreprindere cu adevărat bazată pe date.

Qlikview™

Era analitică modernă a început cu adevărat odată cu lansarea QlikView, soluția noastră clasică de analiză și cu motorul asociativ care schimbă jocul pe care este construit. A revoluționat modul în care organizațiile folosesc datele cu o descoperire vizuală intuitivă care pune inteligența de afaceri în mâinile mai multor oameni ca niciodată.

Qlik soluții de Business Intelligence
Seeing is believing – try before you buy. Testează apoi cumpără.

Conceptul general „Seeing is believing” este o dovadă a exercițiului de concept care oferă o primă experiență cu QlikView folosind datele actuale din compania ta, arătându-ți încă din prima interacțiune puterea și flexibilitatea QlikView. Dacă doriți să vedeți cu adevărat puterea QlikView și cum va funcționa în mediul dvs. pentru mai mult de un utilizator sau aveți o cerință mai complexă care nu poate fi acoperită într-o prezentare generală a SiB sau doriți să fie implementată într-un mediu server, atunci aveți nevoie de o licență de evaluare SiB de 30 de zile.

read more