securitate it

Securitate IT - Noi iți protejam afacerea

Securitatea IT este un set de strategii de securitate cibernetică care împiedică accesul neautorizat la activele organizaționale, cum ar fi computerele, rețelele și datele. De asemenea securitatea IT menține integritatea, confidențialitatea si disponibilitatea informațiilor sensibile, blocând atacurile hackerilor chiar daca acestea sunt din ce in ce mai sofisticate. Totodată trebuie înțeles ca securitatea IT nu este o o simpla aplicare a unui set de reguli si proceduri, ci este o activitate de zi cu zi care trebuie desfășurată in orice companie care își dorește eficienta si costuri operaționale cat mai profitabile.

De ce ai nevoie de securitate IT?

Pe măsură ce hackerii devin mai agresivi si inteligenți, nevoia de a-ti proteja resursele digitale și echipamentele de rețea devine și ea mai mare. Deși asigurarea securității IT poate fi uneori costisitoare, o încălcare a acesteia te costă semnificativ mult mai mult, ceea ce implica costuri mult mai mari pentru organizație. Incidentele majore de securitate IT pot pune în pericol însăși existenta unei organizații mici. Ai nevoie de securitate it pentru ca timpul sau după un incident, echipele de securitate IT pot urma un plan de răspuns la incident ca instrument principal de gestionare a riscurilor pentru a obține controlul situației si a readuce la normal activitatea organizației.

Amenințări la adresa securității IT

Amenințările la adresa securității IT pot apărea sub diferite forme. O amenințare obișnuită este malware-ul sau software-ul rău intenționat, care poate avea diferite variante pentru a infecta dispozitivele de rețea, inclusiv:
Ransomware
Spyware
Viruși
Troiani
Aceste amenințări fac și mai important să existe practici de securitate fiabile. De asemenea in ultima perioadă au apărut si așa numitele forme de social engineering, care pot înșela foarte ușor utilizatorii neinițiați in protecția informațiilor.

Beneficii oferite de securitatea IT

Securitatea IT previne si elimina amenințările rău intenționate și precum si eventualele încălcări ale securității, care pot avea un impact uriaș asupra organizației. Când accesezi datele din rețeaua internă a organizației, securitatea IT te asigură că numai utilizatorii autorizați si clasificați după anumite criterii de securitate pot accesa și modifica informațiile sensibile care se află acolo. Securitatea IT funcționează neîntrerupt pentru a asigura confidențialitatea, integritatea si disponibilitatea datelor acumulate in organizația ta. De aceea trebuie sa iei in considerare ca securitatea IT este in folosul afacerii pe care o derulezi si ca o protejează.

Iți punem la dispoziție următoarele servicii de consultanta si implementare

Planul de securitate

Companies dislike the term ‘turnaround consulting’ because it represents failure. The truth is that turnaround consulting represents success.

read more
Antivirus si antimalware

Bonds and commodities are much more stable than stocks and trades. We allow our clients to invest in the right bonds & commodities.

read more
Backup si Restore

Audit and assurance is all about meticulous data analysis. Everything needs to be checked, double checked, and triple checked.

read more
Recuperare la dezastre

This allows us to specialize in all dimensions of trades and stocks, because we have a specialist within the team for every scenario.

read more
Eliminarea vulnerabilităților

We work with our clients and do a deep analysis of their business. We help prepare possible outcomes to different decisions.

read more
Auditarea securității IT

This stops companies from taking drastic measures like downsizing or closing down sites; those things happen only with no or bad financial projections.

read more

E timpul sa-ti securizezi afacerea informeaza-te cum si cu ce costuri