Qlik GeoAnalytics

Utilizați diagrama Hartă pentru a crea vizualizări impresionante ale hărților și Qlik Sense GeoOperations (pe Windows , Qlik GeoAnalytics Connector ) pentru a efectua calcule geografice, cum ar fi rutarea, cel mai apropiat, gruparea, gruparea sau pur și simplu încărcarea datelor geografice.

Suportă instalări on-premise cu Qlik GeoAnalytics Server și faceți căutarea în lot a adreselor cu Qlik GeoCoding .

Qlik GeoAnalytics folosește tehnologie patentată pentru comprimare și transmitere în flux a datelor de cartografiere. Căutarea imediată a locației vă permite să adăugați cu ușurință conținut bogat, vizualizări interactive de geodate pentru aplicațiile dvs. Qlik. Cu o bibliotecă integrată de locații, care conține milioane de locuri predefinite și
zone, orice hartă dintr-o aplicație QlikView sau Qlik Sense este automat populata și actualizata. Mai multe hărți și straturi de vizualizare vă ajută explorați, simultan, toate geodatele, împreună cu orice relații.

Qlik Geoanalytics

Hartă interactivă de înaltă performanță

Creați cu ușurință hărți folosind căutarea automată a datelor geografice și apoi suprapuneți-le cu diferite vizualizări.

  • Fii mai productiv cu capabilitățile de căutare a locației din mers.
  • Îmbunătățiți înțelegerea prin explorarea tuturor informațiilor de geoanalitică împreună cu orice relații dintr-o vizualizare a hărții.
  • Eliminați cheltuielile generale și cheltuielile legate de întreținerea și gestionarea accesului la o bază de date de cartografiere separată.

Creați o perspectiva geospatiala

Cu capacitatea de a afișa rapid informații cartografice, utilizatorii pot obține o perspectivă asupra tiparelor care nu sunt ușor de interpretat prin tabele sau diagrame pentru a înțelege mai bine întreaga poveste care trăiește în datele lor.

  • Treceți dincolo de vizualizările hărților pentru a înțelege și analiza relațiile geospațiale.
  • Accesați, vizualizați și analizați eficient orice date și aplicații geospațiale existente.
  • Obțineți o perspectivă asupra tiparelor care nu sunt ușor de interpretat prin tabele sau diagrame.
Qlik Geoanalytics