Qlik Nprinting

Prezentati analiza cu rapoarte flexibile și dinamice

Qlik NPrinting duce rapoartele dincolo de o simplă pagină unidimensională. Este raportarea care da putere organizatiei să creeze, să gestioneze și să partajeze rapoarte, rapid, folosind date și analize de la Qlik Sense® și QlikView® pentru valoarificare maximă.

Creați rapoarte impresionante

Qlik NPrinting vă permite să creați rapoarte grozave din toate formatele populare, inclusiv Microsoft Office PowerPoint®, Excel® și Word. Doar trageți și plasați tabele, diagrame și obiecte existente. Interacționați cu datele din spatele diagramelor dvs. direct din rapoartele dvs. formatate Office. Cu Qlik NPrinting, puteți combina mai multe obiecte Qlik Sense sau QlikView într-un singur raport. Apoi creați-vă statisticile o dată și creați rapoarte din acestea – fără reluare. Creați rapoarte de calitate profesională în machete avansate printr-o bibliotecă PixelPerfect, oferindu-vă toată rezoluția, formatarea și dimensionarea textului și a graficelor de care aveți nevoie.

Integrare cu toate formatele de documente populare
Un singur raport din mai multe aplicații și surse de analiză
Cea mai înaltă rezoluție, calitate și acuratețe

Distribuie rapoartele direct sau publică-le

Aduceți rapoartele către persoanele potrivite prin canalele potrivite, la momentul potrivit. Distribuiți-le pe programe personalizate sau numai când sunt îndeplinite condițiile. Qlik NPrinting vă permite să programați centralizat, să generați și să furnizați rapoarte personalizate prin e-mail, directorul dvs. corporativ, web, portalul Qlik NPrinting NewsStand sau către hub-ul Qlik Sense. Qlik vă ajută să explorați datele și vizualizările, apoi să solicitați rapoarte numai pentru selecțiile pe care le alegeți. Iar consumatorii de rapoarte au opțiunea de a utiliza Qlik NPrinting NewsStand de pe web, o modalitate cu autoservire de a explora, vizualiza, descărca și abona la rapoarte online prin intermediul unui portal securizat și centralizat. Nu sunt necesare resurse IT.

Livrare pe mai multe canale
Raportare la cerere
Descrierea autoservirii

Gestionați rapoartele de pe o singură platformă

Ai  o singură soluție de analiză și raportare pentru a explora mai departe, a săpa mai adânc și a descoperi întreaga poveste în datele tale. Faceți-vă rapoartele în evidență cu modelele de date și vizualizările existente din Qlik Sense și QlikView sau cu link-uri încorporate către aplicațiile de analiză,Qlik pentru a explora mai multe, Qlik NPrinting fiin construit pentru a se extinde Execută sarcini simultan chiar și în timpul raportărilor cu volum mare. Descoperiți securitatea și filtrele Qlik NPrinting la nivel de rând, combinate cu acces bazat pe control.

Platformă unică pentru analiză și raportare
Scalabilitatea întreprinderii
Abordare sigură, bazată pe date