Qlik Sense

Qlik Sense este o platformă de business intelligence (BI) și de analiză vizuală care acceptă o serie de cazuri de utilizare analitică. Construit pe motorul asociativ unic al Qlik, acceptă o gamă completă de utilizatori și cazuri de utilizare de-a lungul ciclului de viață, de la date la informații – cu analize în sistem self-service, tablouri de bord interactive, analize conversaționale, analize personalizate și încorporate, analize mobile și raportare.

Soluția vine în trei ediții diferite – Qlik Sense Enterprise, Business și Team. Qlik Sense poate fi implementat în cloud sau on-premise. Qlik Sense stabilește punctul de referință pentru platformele de analiză de a treia generație, dând putere tuturor din organizații să ia decizii bazate pe date. Oamenii de toate nivelurile de calificare obțin o putere analitică de neegalat, cu explorare și căutare asociativă unice, sugestii de perspectivă bazate pe inteligență artificială

Platformă SaaS și cloud hibrid de înaltă performanță

solutii pentru business intelligence

Qlik Sense face parte din Qlik Active Intelligence Platform™ dezvoltat de Qlik Cloud®. Organizațiile de toate dimensiunile beneficiază de performanță și flexibilitate de analiză de neegalat. Implementați o soluție SaaS completă sau utilizați Qlik Forts, singurul serviciu hibrid care extinde analiza SaaS oriunde se află datele dvs

Migrați de la analiza pasivă la cea activă

Interactionati in fiecare moment al afacerii cu alerte inteligente, colaborare puternică, analize mobile și încorporate și programeare pentru declanșarea automată a acțiunilor.

Stimulați cunoașterea datelor cu ajutorul analizei îmbunătățite

Qlik Sense folosește inteligența artificială pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă și să utilizeze datele mai eficient, minimizând părtinirile cognitive, amplificând descoperirea și sporind alfabetizarea datelor. Obțineți analize cu o gamă completă de capabilități sporite:

  • Analize și perspective generate de AI
  • Creare automată și pregătire a datelor
  • Căutare și interacțiune în limbaj natural
  • Învățare automată și analiză predictivă

Vizualizare cu autoservire

Combinați, încărcați, vizualizați și explorați cu ușurință datele dvs., indiferent cât de mari (sau mici). Pune orice întrebare și urmărește-ți curiozitatea. Căutați, selectați, detaliați sau micșorați pentru a găsi răspunsul dvs. sau schimbați instantaneu focalizarea dacă ceva vă stârnește interesul. Fiecare diagramă, tabel și obiect este interactiv și se actualizează instantaneu la contextul curent cu fiecare acțiune. O bibliotecă largă de vizualizări inteligente de clasă mondială transmit sens, dezvăluie forma datelor și ajută la identificarea valorii aberante. Și obțineți mai rapid timp pentru a obține informații cu asistența de la Insight Advisor pentru analize generate automat, recomandări de diagrame și combinarea datelor.

Dashoard interactive

Creați, partajați și distribuiți tablouri de bord puternice pentru a sprijini directorii, liderii de afaceri și oricine altcineva care trebuie să rămână în pulsul afacerii. Fiecare element este interactiv, ducând utilizatorii dincolo de tablourile de bord statice din trecut. Când ceva iese în evidență, cufundați-vă cu ușurință pentru a explora ceea ce se întâmplă. Faceți selecții oriunde și căutați la nivel global pentru a rafina contextul și pentru a vă concentra rapid pe informațiile necesare pentru a lua măsuri. Cu Qlik Sense, tablourile de bord devin un punct de plecare puternic pentru a lua decizii mai bune, bazate pe date.

Căutare și conversație

Analiza de căutare și conversație oferă o modalitate simplă și puternică de a interacționa cu datele și de a genera informații folosind limbajul natural. Cu descoperirea vizuală bazată pe căutare, Insight Advisor generează automat cele mai relevante și de impact analize și perspective pentru utilizator, pe baza procesării limbajului natural (NLP). Și cu analiza conversațională, obțineți o experiență de limbaj natural complet interactiv în Qlik Sense. Insight Advisor utilizează procesarea și generarea limbajului natural (NLP și NLG) pentru a înțelege intenția utilizatorului și pentru a răspunde cu răspunsuri și informații adăugate, în toate aplicațiile dvs. Qlik Sense.

Alertă și acțiune

Reacționați imediat la modificările datelor dvs. cu alerte și automatizări. Furnizați alerte sofisticate, bazate pe date, care îi ajută pe utilizatori să își monitorizeze în mod proactiv afacerea și să ia măsuri în timp util bazate pe informații. Spre deosebire de alte produse, tehnologia noastră de alertă este în întregime bazată pe date, nu se bazează pe vizualizări individuale, astfel încât să vă puteți monitoriza toate datele fără limitări. Și treceți dincolo de alertare cu acțiuni bazate pe evenimente care automatizează sarcinile de rutină și permit instrumentelor dvs. cheie să funcționeze cu analizele dvs. Utilizați Application Automation, mediul nostru vizual low-code pentru a transforma informațiile în acțiuni oriunde trebuie să apară.

Vrei sa afli mai multe? Solicita o prezentare.