Qlik Web Connectors

Qlik WEB Conectors este un serviciu web ușor, care vă ajută să obțineți date din multe rețele sociale și surse de date bazate pe web.

Pachetul Qlik WEB Conectors ajuta să vă conectați la media sociale sau sursă de date bazate pe web prin API – urile web specifice și pentru a descărca datele pe care le doriți. Tot ce trebuie să faceți este să selectați ce fel de date și câte date doriți să obțineți, apoi Qlik WEB Conectors generează scripturi de încărcare Qlik Sense și QlikView pe care le puteți lipi în editorul de scripturi.

Qlik WEB Conectors ordine in haos

Adevărata putere din spatele platformei Qlik este capacitatea sa de a stabili în mod intuitiv relații între tabele din diferite surse de date. Indiferent dacă datele dvs. provin din baze de date, aplicații, foi de calcul, site-uri web, lacuri Big-Data sau surse personalizate, Qlik poate găzdui variabile în date și le poate pune la dispoziția utilizatorilor dvs. într-un format navigabil și valoros

Orice sursa de date

Pachetul Qlik WEB Connectors este un serviciu web ușor cu ajutorul căruia puteți prelua date dintr-o multitudine de surse diferite bazate pe web și le puteți face utilizabile și utile. În mediul de astăzi saturat de media, a ști în mod automat ce surse să strângem și să le aduci pentru utilizare poate fi minuțios, totuși Qlik WEB Connectors reduce natura manuală a acestui proces și vi se prezintă pur și simplu datele potrivite despre care să obțineți o perspectivă și să faceți decizii.

Pre-configurat

Multe dintre cele mai recunoscute surse de date din ziua de azi și alte surse de date pot fi accesate pe o bază programată sau ad-hoc, folosind conectori Qlik preconfigurați, iar mai mulți fiind adăugați zilnic. Instrumente de configurare manuală sunt, de asemenea, disponibile pentru a îmbunătăți fluxul de informații din local sau din alte surse de date bazate pe cloud, cum ar fi sistemele CRM.

Qlik Web Connectors

Qlik Web Connectors surse de date

Qlik Web Connectors se conectează la platforme bazate pe web prin intermediul API-urilor lor și le alimentează în Qlik Sense® sau QlikView® pe o bază ad-hoc sau programată în mod regulat. Acest lucru îmbunătățește radical consistența datelor analiză și vă permite să luați decizii de afaceri informate aproape în timp real.

In prezent sunt disponibili următorii Qlik WEB Conectors

:

Amazon S3
AYLIEN
Bit.ly
Box
Dropbox
Facebook
• Fan Pages & Groups
• Insights
GitHub
MailChimp
Meaning Cloud
Microsoft Dynamics CRM

Google
• Ad Manager
• AdSense
• AdWords
• Analytics
• Calendar
• Drive & Sheets
• Search Console
Jira
Mailbox IMAP/POP3
SurveyMonkey
Twitter
Watson Natural

Microsoft OneDrive
Microsoft Office 365
Microsoft SharePoint
MongoDB
Odata
RegEx
Repustate
Sentiment140
Slack
Strava
SugarCRM
Language Understanding