Servicii oferite

Servicii pentru compania ta. Fie ca ca vorbim de o companie mare sau una mica, o afacere de succes iese în evidență și își întrece concurenții. Serviciile noastre sunt concepute pentru a-ți ajuta compania să se adapteze într-o economie în continua transformare. Te putem ajuta să răspunzi rapid și flexibil la orice oportunități și amenințări găsite în mediul intern și extern, rămânând în același timp orientat către client.

Virtualization as a Service

 Virtualization as a Service include setarea serverului de virtualizare, configurarea mașinilor virtuale instalarea și configurarea sistemului de operare și instalarea la cheie a aplicatiilor. Și chiar și pe parcursul ciclului de viață al sistemului virtualizat, ne ocupăm de asistență cuprinzătoare pentru toate întrebările tehnice despre funcționarea, utilizarea și funcționarea componentelor sistemului. Consultanța extinsă, specifică sistemului, poate fi furnizată eficient, de asemenea, ca parte a Remote Services.

Security as a Service

Security as a service (SECaaS) este un serviciu externalizat în care o companie externă se ocupă și gestionează securitatea infrastructurii IT. Cu securitatea ca serviciu, soluțiile de securitate nu mai sunt livrate local, unde departamentul IT instalează software de protecție împotriva virușilor, software de filtrare a spam-ului și alte instrumente de securitate pe fiecare mașină sau pe rețea sau serverul de la locul de muncă, menținând software-ul la zi. Vechiul mod de a face lucrurile este, de asemenea, costisitor; sunt costuri inițiale pentru hardware, precum și costuri continue pentru licențe care permit utilizarea software-ului.

ISO 27001
Backup

Backup as a Service

Backup as a service (BaaS) este o abordare a copierii de rezervă a datelor care implică achiziționarea de servicii de backup și recuperare de la un furnizor de backup datelor. În loc să efectueze backup cu un departament IT centralizat, BaaS conectează sistemele la un cloud privat , public sau hibrid gestionat de furnizorul extern. Backup-ul ca serviciu este mai ușor de gestionat decât alte servicii offsite. În loc să-și facă griji cu privire la rotirea și gestionarea benzilor sau a hard disk-urilor într-o locație în afara locației, administratorii de stocare a datelor pot descărca întreținerea și gestionarea către furnizor.

Support as a Service

Support as a Service este un termen relativ nou. Se referă fie la un singur serviciu, fie la un pachet de servicii care oferă soluții de asistență cuprinzătoare. Aceste servicii pot fi sub formă de suport tehnic și suport pentru clienți. Scopul Support as a Service este de a ajuta companiile să obțină un avantaj strategic și competitiv atât în ​​afaceri, cât și cu clienții lor. Majoritatea companiilor care oferă aceste servicii de asistență realizează soluții unice pentru clienții lor, pentru a satisface cerințele lor individuale.

Support