Cum te putem ajuta?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

Consulting WP really helped us achieve our financial goals. The slick presentation along with fantastic readability ensures that our financial standing is stable.

placeholder
Amanda Seyfried
Sales & MarketingSales & Marketing, Alien Ltd.

Business Intelligence - analize rapide pentru compania ta

Business Intelligence (BI) combină analiza afacerii, extragerea datelor, vizualizarea datelor , instrumentele și infrastructura datelor și cele mai bune practici pentru a ajuta organizațiile să ia decizii mai bazate pe date. În practică, știți că aveți informații de afaceri moderne atunci când aveți o vizualizare cuprinzătoare a datelor organizației dvs. și le utilizați pentru a stimula schimbarea, a elimina ineficiențele și a vă adapta rapid la schimbările de piață sau de aprovizionare.

Business Intelligence
Business Intelligence explicat

Mult mai mult decât un „lucru” specific, business intelligence este mai degrabă un termen general care acoperă procesele și metodele de colectare, stocare și analiză a datelor din operațiuni sau activități comerciale pentru a optimiza performanța. Toate aceste lucruri se reunesc pentru a crea o viziune cuprinzătoare asupra unei afaceri, pentru a ajuta oamenii să ia decizii mai bune și mai eficiente. În ultimii ani, business intelligence a evoluat pentru a include mai multe procese și activități pentru a contribui la îmbunătățirea performanței.

Cum ne implicam în sprijinul tău

Pentru fiecare proiect, alcătuim o echipă care îndeplinește exact cerințele tale. Pentru că numai cu expertiza potrivită în arhitectura datelor, proiectare, dezvoltare front-end și management de proiect, proiectul tău poate fi realizat „la timp” și „în buget”.

În primul rând, iți înregistrăm cerințele pentru noul BI și creăm împreună o foaie de planificare pentru a evita potențialele erori chiar de la început. Apoi, cea mai importantă întrebare pentru noul BI este: Care sunt factorii cheie care sunt cei mai importanți pentru afacere și nu ar trebui să lipsească niciodată?

Serviciile noastre de Business Intelligence te vor ajuta să intri într-o lume bazată pe date și să modernizezi sistemele și infrastructura de analiză a afacerii tale Te vom ajuta să extragi informații din datele pe care le colectezi și să le transformi cu succes în informații valoroase care sa crească profitabilitatea afacerii.

Consultanta BI

Noi suntem îndrumătorii tai. Te ajutam sa afli cum sa obții mai mult de la BI-ul tău. Cum sa alegi o soluție, dacă nu ai încă una. Ce costuri implica soluția aleasa.

Implementare BI

Vom analiza și vom detalia elementele specifice modelului tău de business. Apoi vom dezvolta analizele și rapoartele cu soluția BI potrivita.

Instruire

Noi suntem îndrumătorii tai. Te ajutam sa afli cum sa obții mai mult de la BI-ul tău. Cum sa alegi o soluție, dacă nu ai încă una. Ce costuri implica soluția aleasa.

Asistenta

Credeai ca s-a terminat? Nicidecum. Iti vom asigura in continuare suportul nostru pentru a beneficia din plin de expertiza noastra.

Vrei mai mult de la soluția ta? Cauți o soluție noua? Afla cum