Cum te putem ajuta?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

Consulting WP really helped us achieve our financial goals. The slick presentation along with fantastic readability ensures that our financial standing is stable.

placeholder
Amanda Seyfried
Sales & MarketingSales & Marketing, Alien Ltd.

Conectați-vă la surse de date locale cu un gateway Power BI

Păstrați tablourile de bord și rapoartele actualizate conectându-vă la sursele de date locale fără a fi nevoie să mutați datele. Interogați seturi de date mari și profitați de investițiile dvs. existente. Obțineți flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a satisface nevoile individuale și nevoile organizației dvs.

Există trei tipuri diferite de gateway-uri, fiecare pentru un scenariu diferit:

Gateway de date local : permite mai multor utilizatori să se conecteze la mai multe surse de date locale. Cu o singură instalare de gateway, puteți utiliza un gateway de date local cu toate serviciile acceptate. Acest gateway este potrivit pentru scenarii complexe în care mai multe persoane accesează mai multe surse de date.

Gateway de date local (mod personal) : permite unui utilizator să se conecteze la surse și nu poate fi partajat cu alții. Un gateway de date local (modul personal) poate fi utilizat numai cu Power BI. Acest gateway se potrivește scenariilor în care sunteți singura persoană care creează rapoarte și nu trebuie să partajați surse de date altora.

Gateway de date de rețea virtuală : permite mai multor utilizatori să se conecteze la mai multe surse de date securizate de rețele virtuale. Nu este necesară nicio instalare deoarece este un serviciu administrat de Microsoft. Acest gateway este potrivit pentru scenarii complexe în care mai multe persoane accesează mai multe surse de date.

Avantajele utilizării unui gateway

Un singur gateway

Instalați o dată și implementați mai multe conexiuni de date locale în Power BI, Power Apps, Power Automate și Azure Logic Apps utilizând același gateway.

Configurare ușoară

Descărcați și instalați gateway-ul cu interacțiuni minime. Apoi conectați-vă cu contul organizației dvs. pentru a înregistra gateway-ul care va fi utilizat de serviciile cloud.

Acces securizat la date

Transferul de date între Power BI și gateway-ul de date local este securizat prin Azure Service Bus. Acreditările furnizate de administratorii gateway-ului sunt criptate pentru a vă proteja informațiile în cloud și sunt decriptate numai pe computerul gateway.

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?